De wereld van mode kan soms overweldigend zijn. We worden tegenwoordig overspoeld door de veelheid aan stijlen die we in onze kast kunnen verzamelen. Of je nu van casual Urban wear houdt of de look precies wilt afspelen van een bepaalde catwalk, het kiezen van de juiste stijl voor jou betekent een informele zoektocht naar jezelf. Hoewel het soms ingewikkeld lijkt om te zien welke kledingstijl je zou moeten dragen, is het eigenlijk helemaal niet zo moeilijk als je een aantal stappen doorloopt. Hieronder volgt een stappenplan voor het ontdekken van de voor jou geschikte kledingstijl.

Stap 1: Bepaal je persoonlijke stijl.

Kijk naar je persoonlijkheid, je levensstijl en je manier van denken om te bepalen wat je stijl is. Bepalen of je klassiek, modern of vintage bent, helpt je bij het bepalen van de stijl die het beste bij je past.

Stap 2: Wees je bewust van de trends.

Je kunt op internet kijken, maar ook naar tijdschriften kijken, of naar modeshows kijken om te zien wat de laatste trends zijn. Kijk vooral naar de trends die je interessant vindt en bepaal of ze bij je stijl passen. Kijk bijvoorbeeld naar deze equalite trainingspak of een equalite jas

Stap 3: Kies je kledingstukken.

Kies kledingstukken die bij je stijl passen. Kies kledingstukken die bij je stijl passen, maar ook bij je persoonlijkheid en je levensstijl.

Stap 4: Maak je eigen look.

Wees niet bang om je eigen kledingstukken te combineren. Probeer verschillende looks uit en kijk wat er bij je past. Dit kan je doen door bijvoorbeeld online te kijken naar verschillende kledingstijlen.

Stap 5: Wees niet bang om buiten de lijntjes te kleuren.

De beste manier om eruit te springen is door enkele stukken kleding te kiezen die je leuk vindt. Dit kan je helpen om een unieke en herkenbare look te creëren. Ga bijvoorbeeld voor een opvallende kleur of een leuke accessoire. 

Stap 6: Wees niet bang om het te delen.

Laat anderen zien hoe je je kledingstijl hebt gecreëerd. Door je stijl te delen met vrienden en bekenden, kun je inspiratie opdoen om je eigen stijl te verfijnen.

Stap 7: Geniet ervan.

Kleding kiezen en dragen is een kunst. Wees er trots op dat je een stijl hebt en geniet ervan.

Door deze stappen te volgen, kun je een stijl ontdekken die perfect bij je past. Wees niet bang om buiten de lijntjes te kleuren en om je eigen kledingstijl te creëren. Vergeet niet dat mode een manier is om jezelf te uiten, dus geniet ervan.

Geef een reactie

Terug omhoog